gallery/Logo

Diensten

gallery/20200423_074229

Incidentenonderzoek

 

Continue verbetering. Het liefst natuurlijk zónder incidenten. Maar een incident kan waardevolle input leveren voor lering en verbetering binnen uw bedrijf! Het grondig onderzoeken van incidenten, inclusief het analyseren van gegevens van ritregistratie (ARR) van locomotieven, is dan van groot belang! Het uitlezen van ritregistratiesystemen verzorg ik voor u, u heeft er geen omkijken naar!

gallery/20191220_145027
gallery/20161009_111617
gallery/20190815_111336

Veiligheidsadviseur RID / ADR

 

Als gediplomeerd veiligheidsadviseur gevaarlijke stoffen voor zowel spoor- als wegvervoer begeleid ik bedrijven bij het voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Naar behoefte houd ik de kennis van medewerkers op het juiste niveau. Ook inspecties op de naleving van wet- en regelgeving (RID en ADR) voer ik graag uit. Bent u een terminal, een vuller of losser? Ook dan kom ik graag met u in contact!

Audits en objectinspecties

 

Geen enkel bedrijf ontkomt er nog aan: het op regelmatige basis uitvoeren van audits en inspecties. Of dat nu binnen uw eigen bedrijf is, of bij uw leveranciers of onderaannemers. Waar staat uw bedrijf, wat kan er worden verbeterd? Of waar zijn aanpassingen nodig om uw bedrijf naar een hoger niveau te brengen? Ik ga er graag samen met u naar op zoek.

Interfaces en samenwerking

 

Bent u geen spoorwegonderneming, maar werkt u met spoorwegondernemingen samen? Bent u een terminal, en komen er treinen binnen op uw bedrijfsterrein? Staat dat proces een beetje "apart" van uw eigen bedrijfsprocessen, en denkt u dat de samenwerking beter kan door meer kennis van elkaar belangen en processen? Neem contact op, ook voor het verzorgen van doelgroep gerichte instructies!

Veiligheidsmanagement

 

Uw bedrijf beschikt waarschijnlijk over een veiligheidsmanagementsysteem, of moet daarover beschikken. Dit moet voldoen aan een complexe set wettelijke eisen, en wordt wellicht beoordeeld door een onafhankelijke overheidsinstantie. Ik help bedrijven bij het geheel op maat opstellen of aanpassen van een systeem voor veiligheidsmanagement.

Inspecties of taxaties materieel

U koopt, verkoopt, huurt of verhuurt wellicht spoorvoertuigen. Dan is het goed om te weten wat de toestand van de voertuigen is als u de verantwoordelijkheid ervoor overneemt of overdraagt. Dit voorkomt verassingen, en mogelijk hoge kosten achteraf. Het uitvoeren van een inspectie en vastleggen van de resultaten is dan belangrijk. Ook de begeleiding van taxaties in geval van koop, verkoop of herfinanciering behoort tot de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op!

 

gallery/18-P24
gallery/Afbeelding1